احسان صديق بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Değerli kardeşlerim ve aziz dostlarım Evvela Mübarek Kurban bayramınızı tes'id eder tüm islam alemine hayırlar ve saadetler getirmesini Cenâb-ı Mevladan temenni ederim Bugünkü konumda sizlere Bediülkurra ünvanı ile iştihar eden Muhammed Sıddık Minşavi'nin İsra suresini takdim ediyorum Buyrun http://www.archive.org/download/Menshawy-1/AlAqsa/AlAqsa001.mp3
مبدع القراء رد: Muhammed Sıddık Minşâvi üstadımızdan "iSRA" suresi Mescid-i Aksa dan بما انني لا افهم التركية لكن اعتقد انا تلاوة للشيخ محمد صديق المنشاوي اعتقد انها سورة الاسراء على كل حال بارك الله فيك وجعله الله في ميزان حسناتك
احسان صديق رد: Muhammed Sıddık Minşâvi üstadımızdan "iSRA" suresi Mescid-i Aksa dan بديع القراء, post: 13431 كتببما انني لا افهم التركية لكن اعتقد انا تلاوة للشيخ محمد صديق المنشاوي اعتقد انها سورة الاسراء على كل حال بارك الله فيك وجعله الله في ميزان حسناتك
Mâh-i Nur رد: Muhammed Sıddık Minşâvi üstadımızdan "iSRA" suresi Mescid-i Aksa dan Masa ALLAH,Ustad cosmus... ALLAH Razi ve Memnun olsun insaALLAH... emeginize bereket....
احسان صديق رد: Muhammed Sıddık Minşâvi üstadımızdan "iSRA" suresi Mescid-i Aksa dan Vahiyle_Beslenen, post: 48767 كتبMasa ALLAH,Ustad cosmus... ALLAH Razi ve Memnun olsun insaALLAH... emeginize bereket.... Evet evet haklısınız maşaallah ustadımız coşmuş ve gerçekten harika bir şekilde tilavet etmiş inanın ki bu tilavetine bayılıyorum makamların en guzelini ve en enfesini yapmış Mevlam sizlere inşaallah hayırlı istifadeler versin Allah ebeden razı olsun Vesselam
أبا أحمد رد: Muhammed Sıddık Minşâvi üstadımızdan "iSRA" suresi Mescid-i Aksa dan جزاك الله خيرا وبارك فيك