احسان صديق Aziz ve değerli kardeşlerim .. Şeyhimiz Muhammed Sıddık Minşâvi'nin okuduğu en harika ve muhteşem Mu'minun suresi... Buyrun..! Dinlemeye doyamayacaksınız inşaallah. Tabii bu arada bizlere de duanızda yer vermeyi unutmazsınız herhalde :36_1_13: https://ia360924.us.archive.org/2/items/Menshawy-2/118.rm
محمودالسيسي رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi جزاك الله خيرا وجعله فى ميزان حسناتك ولكن اسالك الدعاء بظهر الغيب اخوك فى الله محمود السيسي من مصر ومن محبى شيخنا المنشاوى [/quote]
احسان صديق رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi محمودالسيسي, post: 12671 كتبجزاك الله خيرا وجعله فى ميزان حسناتك ولكن اسالك الدعاء بظهر الغيب اخوك فى الله محمود السيسي من مصر ومن محبى شيخنا المنشاوى [/quote] بارك الله بك وجزاك عنا كل خير
مبدع القراء رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi بارك الله فيك(اعتقد سورة المؤمنون) والله العالم
احسان صديق رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi بديع القراء, post: 13433 كتببارك الله فيك(اعتقد سورة المؤمنون) والله العالم
احسان صديق رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi Link ölmüş ..inşaallah yenilemeye çalışacagım
masiva_06 رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi Es-selamün aleyküm rahmatullahi ve berakatühü Link açılmadı!! ! '''
احسان صديق رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi masiva_06, post: 44323 كتبEs-selamün aleyküm rahmatullahi ve berakatühü Link açılmadı!! ! ''' Ve alaekum selam ve rahmetullahi va barekatuhu Evet muhterem hemşirem maalesef link olmüş.İnşaallah değiştireceğim
احسان صديق رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi masiva_06, post: 44323 كتبEs-selamün aleyküm rahmatullahi ve berakatühü Link açılmadı!! ! ''' Buyrun değerli hemşirem. https://ia360924.us.archive.org/2/items/Menshawy-2/118.rm
masiva_06 رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi yine açılmadı hangi proğramda açılıyor medai playerde açılmadı
احسان صديق رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi masiva_06, post: 44349 كتبyine açılmadı hangi proğramda açılıyor medai playerde açılmadı Real player lazım açılması için. eğer sizde yoksa internetten google real player yazmak suretyle indirebilir va rahatça dinleyebilirsiniz.
احسان صديق رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi masiva_06, post: 44362 كتبpeki tşkler Buyrun değerli hemşirem.Bu da mp3'e çevrilmiş hali Yalnız hepsini dinledikten sonra yorumunuzu yapmayı beklerim.cünki asıl güzellik tilavetin hepsinde gorünen güzelliktir sanırım Hatta ilerilere dogru oyle bolumler var ki dinlemekten bıkmazsınız http://up.ahlalalm.net/audiofl1/dVP66867.mp3
masiva_06 رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi Şuan dinliyorum Allah razı olsun sizi yordum hakkınızı helal ediniz
احسان صديق رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi masiva_06, post: 44370 كتبŞuan dinliyorum Allah razı olsun sizi yordum hakkınızı helal ediniz Estağfirullah değerli hemşirem.Ne yorulması Bizler burada sizlere ve sizin gibi Kuran hayranlarına hizmet etmekten onur duyarız Her turlu sıkıntınızda bizler buradayız inşaallah vesselam Ha bu arada Tarihçe konusunda sizlerden de yorumlar bekleriz.
masiva_06 رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi إحسان صديق, post: 11720 كتبAziz ve değerli kardeşlerim .. Şeyhimiz Muhammed Sıddık Minşâvi'nin okuduğu en harika ve muhteşem Mu'minun suresi... Buyrun..! Dinlemeye doyamayacaksınız inşaallah. Tabii bu arada bizlere de duanızda yer vermeyi unutmazsınız herhalde :36_1_13: https://ia360924.us.archive.org/2/items/Menshawy-2% 2F118.rm Muminun suresi üstadın okuyuş olarak en çok sevdiklerimden bir tanesi Rabbim sizden iki cihanda ebeden razı olsun inşallah
احسان صديق رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi masiva_06, post: 44400 كتبMuminun suresi üstadın okuyuş olarak en çok sevdiklerimden bir tanesi Rabbim sizden iki cihanda ebeden razı olsun inşallah Mevlam sizden de iki cihanda ebeden razı olsun Bu sureden inşaalalh sizlere bir kaç makta yapmayı duşunuyorum.. Goreceksiniz ki ne kadar harika okumuş ve makamların en alasını yapmış maşallah
Mâh-i Nur رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi Masa ALLAH, sanki hüzün dolu bir okuyus ALLAHU Zü'l Celal Razi ve Memnun olsun insaALLAH.. emeginize bereket......
احسان صديق رد: Bediülkurra'nın okuduğu en harika "Mu'minun" suresi Vahiyle_Beslenen, post: 48745 كتبMasa ALLAH, sanki hüzün dolu bir okuyus ALLAHU Zü'l Celal Razi ve Memnun olsun insaALLAH.. emeginize bereket...... Pek değerli cevabınız ve ziyaretiniz için sonsuz teşekkuratlarımı takdim eder Mevlamdan hayırlı istifadeler temenni ederim